Zoetermeer
Menu

Samenkomsten

Wij, als gemeente Menorah, hebben het verlangen om te bouwen aan de gemeente van Jezus Christus. Als Christenen komen wij wekelijks bijeen om gezamenlijk te zingen en te bidden om zo onze Heer te vereren en te danken voor zijn onvoorwaardelijke liefde in ons leven.

De prediking van Gods woord staat tijdens de samenkomsten centraal. Door samen te lezen uit de Bijbel richten we ons op het plan van God. Het plan dat Hij voor ons voor ogen heeft en hoe we dat onder Zijn leiding kunnen uitwerken in ons dagelijks leven.

Tijdens elke dienst is plaats voor een persoonlijk gesprek of gebed. Gemeente-zijn betekent voor ons namelijk ook aandacht voor elkaar, zorg voor elkaar, sympathie en voor elkaar bidden. Wij willen u een plek aanbieden waar u zich thuis kunt voelen en waar u God en andere warme mensen kunt ontmoeten.

De samenzang is een belangrijk element van de dienst. Het praise team zorgt elke week weer voor mooie lofliederen. Onze muzikanten zorgen voor passende begeleiding tijdens de zang. Belangrijk is een gezonde balans tussen vrolijkheid, uitbundigheid en rust.

Voor de kinderen is er een speciale zondagsschool. Voordat de kinderen naar hun eigen dienst gaan, maken zij het eerste deel van samenkomst mee.

De samenkomst is elke zondag van 10.00 uur – 12.00 uur, César Franckrode 70-72, Zoetermeer. Elke eerste zondag van de maand vieren wij het heilig Avondmaal.

U bent van harte welkom onze diensten bij te wonen!